TRIPADVISOR - CERTIFICAT de EXCEL-LÈNCIA 2016

Guanyador de 2016 del CERTIFICAT de EXCEL-LÈNCIA - Cases de Son Barbassa ha obtingut, una vegada més, el reconeixement per part dels clients com un dels millors del sector.

   

 

Cases de Son Barbassa recomenat per la Guia Michelin 2015

Amb motiu de la sortida de la nova edició 2015 de la Guia MICHELIN, un any més Cases de Son Barbassa ha estat inclòs en la selecció d'establiements recomanats.   

Holiday Check premia a Cases de Son Barbassa per segon any consecutiu

Cases de Son Barbassa ha rebut el reconeixement al seu treball per part de Holiday Check amb l'entrega del certificat "Quality Selection Hotel 2014", guardó que ja rebé l'any 2013, situant l'hotel entre els millor valorats gràcies a les opinions dels seus hostes.  

Article del diari "The Telegraph" sobre Cases de Son Barbassa

El prestigiós diari britànic "The Telegraph" ha publicat un meravelló article sobre la qualitat de Cases de Son Barbassa.  

Per veure l'article en qüestió visiteu el següent enllaç:

 http://t.co/ULmyyKDxQU


Article publicat en "Manager Magazin" sobre Cases de Son Barbassa  

Detlef Berg ha publicat aquest article a la página web de l'Manager Magazin i descriu Cases de Son Barbassa com un dels sis millors Boutique-Hotel de Mallorca.Per veure l'article en qüestió visiteu el següent enllaç:


http://www.manager-magazin.de/lifestyle/reise/sechs-schoene-boutique-hotels-auf-mallorca-a-1041873.html

   

Booking.com premia Cases de Son Barbassa amb una puntuació de 9,3

Cases de Son Barbassa ha rebut el Premi a l'Excel·lència pels comentaris dels clients de Booking.com de 2014. Aquest guardó és la mostra de la gratitud i estima de Booking.com per haver ofert als seus clients la millor experiència que es pot tenir en allotjament.

 

 

   

Quatre noves Junior Suite amb terrassa des de la temporada 2014 a Cases de Son Barbassa! 

Actualment estem construint quatre noves habitacions Junior Suite amb terrassa al costat de la casa principal. Les comoditats de les habitacions seran adaptades a les altres habitacions, però les noves habitacions tindran un espai de 32 m2 per 18 m2., així com una àmplia terrassa i banys equipats amb dutxa i banyera d'hidromassatge. A més, les habitacions són especialment adequades per a les famílies amb nens ja que hi ha una petita avantsala per un llit extra al costat de l'habitació. Les Junior Suite amb terrassa es troben al costat l'una de l'altre i tenen un passadís o entrada comuna, de manera que les famílies puguin reservar 2 habitacions al costat de l'altra. 

 
   

 

 

   
Cases de Son Barbassa - Finca - Agroturisme - Restaurant - Petit Hotel - Landhotel - Rural Tourism - Hôtel de Charme
07580 Cala Mesquida - Capdepera - Mallorca - Espanya - Tel. +34 971 565776 - Fax: +34 971 566057 - email: info@sonbarbassa.com